LEGENDA JUVEA RAZOČARANA U NAPADAČA: Nije imao samopuzdanje, povreda ga je omela (FOTO)

Autor:

Sport

24.02.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno pokazuje svoj raskošni talenat.

LEGENDA JUVEA RAZOČARANA U NAPADAČA: Nije imao samopuzdanje, povreda ga je omela (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Roma odlično igra ove sezone, a najbolji pojedinac je Paulo Dibala, koji je letos došao kao slobodan igrač iz Juventusa. Argentinac je "prodisao" na Olimpiku, on je sada konstantan, a to nije bio slučaj u dresu giganta iz Torina. Legenda Stare dame Alesandro Del Pjero otkriva koja je tajna uspeha popularnog Dragulja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo i Paulo Dibala

- Dibali je u Torinu nedostajalo samopouzdanja. Sada je mnogo zreliji, u Juventusu je prošao kroz važne korake. Imao je lepe i ne tako lepe trenutke, u prvom redu povrede. Trener ga je jako želeo i jedno od interesantnijih pitanja je kako je Murinjo našpanovao Dibalu za ovu sezonu - rekao je Del Pjero.

Ističe da je važan aspekt i učešće, doduše simbolično, na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je bio član reprezentacije koja je osvojila Zlatni globus.

- Nije bio među glavnim protagonistima, ali imao je taj važan trenutak u penal seriji u finalu.

Paulo Dibala je ove sezone zabeležio 12 golova i sedam asistencija u svim takmičenjima. Roma se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 44 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading