GDE SU NESTALI? Partizan se RASPAO, od Vučele i Vazure NI TRAGA, NI GLASA!

Autor:

Sport

24.02.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli eliminisani su iz Lige konferencija, a odgovornost za ovaj rezultat i dalje niko ne preuzima.

GDE SU NESTALI? Partizan se RASPAO, od Vučele i Vazure NI TRAGA, NI GLASA!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Partizan je u Ligi konferencija tražio spas sezone i u Kišinjevu je delovalo da su crno-beli na dobrom putu da eliminišu moldavski Šerif i nastave takmičenje u Evropi.

Rikardo Gomeš postigao je pogodak za minimalnu pobedu, a čelnicima tima iz Humske kao da je pao kamen sa srca, pa je tako Miloš Vazura čak stigao i da zapeva posle ovog meča.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

 

Pesma nije dugo trajala... Pred start revanša protiv Šerifa navijači Partizana održali su protest protiv uprave, a za vreme utakmice sa tribina stadiona u Humskoj čuli su se povici namenjeni čelnicima crno-belih. Grobari su još jednom tražili da uprava napusti klub, a rezultat ovog puta nije išao u prilog Vučeliću i Vazuri, pa je posle poraza od Šerifa (1:3), tenzija dostigla tačku ključanja.

Ko je kriv za sve ovo i šta će se dešavati u klubu posle eliminacije crno-belih?

Odgovor na ovo pitanje pokušali smo da dobijemo od čelnika Partizana, ali Milorad Vučelić i Miloš Vazura do objavljivanja ovog teksta nisu odgovarali na naše pozive. Gospodin Vazura je odgovorio na poruku i zamolio da ga nazovemo kasnije, ali se u dogovoreno vreme ponovo nije javio na telefon. Zbog čega se uprava ne oglašava ostalo je nepoznato, gorućih pitanja je zaista mnogo, a odgovora - nigde!

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

Tačnije, skoro nigde... Nekadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev stao je u odbranu uprave, dok je legenda crno-belih, Darko Tešović, istakao da krivica mora da se podeli između igrača, trenera i čelnika, te da je timu iz Humske potreban dugoročan plan.

Ova celokupna situacija ne prija nikome, sada ima prostora u Partizanu i da se ranije krene u neke poduhvate kako bi bilo bolje od juna meseca. Da se napravi jedna strategija i plan kako dalje i da završimo ovu agoniju sa lošim rezultatima. Nama treba jedan jak Partizan kako bi i srpski fudbal bio jak. Ne treba sumirati svu krivicu na igrače, trenera ili upravu, svi oni imaju svoj deo krivice i tu nema nikakve dileme jer jednostavno posao nije dobro urađen u nekom segmentu i svako zna koliki je njegov deo krivice - rekao je za naš portal, između ostalog, Darko Tešović.

Republika

Foto: Starsport

Darko Tešović i Savo Milošević

 

Pokušali smo da kontaktiramo još neke legende kluba, ali ni oni nisu bili voljni da pričaju. Najdalje je otišao Goran Trobok koji je istakao da više ne navija za Partizan.

- Ne navijam više za Partizan, ja sam stariji čovek, kad sam bio mlađi, navijao sam. Sada navijam samo za Srbiju. Vidim šta se radi tu su huligani, neću da idem na utakmice - rekao je Trobok za naš portal.

Dakle, dok legende ne dolaze u Humsku, a Partizan gubi trofeje i u prethodnih pet sezona osvojen je tek jedan Kup i navijači traže ostavke čelnika - oko uprave stoji zid ćutanja koji je pitanje kada će se razbiti. Pitanja je mnogo, vremena sve manje, a odgovora - nigde! Kojim putem će crno-beli krenuti u budućnosti ostaje da se vidi koliko već u ponedeljak 27. februara kada će se održati sednica UO FK Partizan sa temom analizom dosadašnjih rezultata i odgovornosti. Da li će ovo biti novo maskiranje očiju crno-beloj javnosti ili će se krivci za rezultate stvarno naći, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading