OVO JE ADVOKATICA KOJOJ JE BELIVUK PRETIO U SUDNICI! Kroz suze rekla: Šalje mi uznemirujuće poruke, dovoljno je strašno ovo što slušamo! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.02.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu nastavljeno suđenje kriminalnom klanu na čijem čelu su Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković zvani Mare Mesar. Članovi ove grupe se terete za sedam ubistava, silovanja, otmice, trgovinu drogom i oružjem.

OVO JE ADVOKATICA KOJOJ JE BELIVUK PRETIO U SUDNICI! Kroz suze rekla: Šalje mi uznemirujuće poruke, dovoljno je strašno ovo što slušamo! (FOTO)

Foto: Starsport, N. Mutić

Današnje suđenje je moralo da bude prekinuto, jer je Veljko Belivuk advokatici Vesni Golubović upućivao pretnje, zbog čega se ona vidno uznemirila i zaplakala.

Slučajno sam pogledala prema okrivljenima i Veljko Belivuk mi upućuje vrlo neprijatne i uznemirujuće poruke - rekla je Golubović kroz suze.

Mislim da je dovoljno uznemirujuće ovo što slušamo. Ovo ocenjujem kao konkludentnu radnju - dodala je ona.

Sudija je odredio pauzu kako bi se advokatica smirila.

Belivuk negirao da je pretio!

Nakon pauze, optuženi Veljko Belivuk rekao je da advokatici nije upućivao pretnje, te da je "željna pažnje".

Šokiran sam, šokiran sam i ja mislim da ste nas sudija upoznali do sada. Jedini komentar sam dao kada je Lalić rekao da je svima plaćao ručkove. Radi se o privlačenju medijske pažnje i traženju publiciteta. 

Advokatica je rekla da je uplašena od Miljkovića kako ispituje Lalića. 

Foto: ST-N. Pančić, Tanjug/R. Prelić

Veljko Belivuk i Vesna Golubović

- Juče je Lalića pitala za poruke koje je slao sa Veličkovićevog telefona, a on to nije rekao. Govorila je neistinu više puta, mrtva ladna. Rekla je: "Pričala sam i sa Vama  Jokiću kad je dao primedbu da komunicira sa svedokom saradnikom". Sudija ja nisam kriv. Ništa nisam uradio - rekao je Belivuk. 

Advokat Vesna Golubović je od sudije zatražila da pregleda snimak sa video nadzora jer ona ne govori neistinu u cilju medijske pažnje, jer joj nije potrebna na ovaj način, i štaviše može da uznemiri njenu porodicu, istakla je u sudnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading