MILJKOVIĆ MOLI, DRAGANIĆ OPET PROPITUJE: Vi ste imali automobile od 200 i 500 hiljada evra, a vozili ste se mojim kršem?

Autor:

Hronika

02.02.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispitivanjem okrivljenog saradnika tužilaštva Srđana Lalića danas, u 14 i 30 sati, nastavljeno je danas pred Posebnim odjeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu.

MILJKOVIĆ MOLI, DRAGANIĆ OPET PROPITUJE: Vi ste imali automobile od 200 i 500 hiljada evra, a vozili ste se mojim kršem?

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Marko Miljković, Srđan Lalić, Veljko Belivuk

Marko Miljković se prvi javio za reč i ušao u sudnicu iz boksa za optužene u pratnji straže

- Imali smo neki razgovor sa našim advokatima koji su hteli da tražimo vaše izuzeće jer  smo čuli da nas je Lalić optužio za ubistvo Kojića i još dvojice vlasnika Pink taksija. Ja sam pitao koji je moj motiv, on je rekao da je novac motiv. Jankoviću je juče davao odgovore koje je pročitao iz medija. Mi ne želimo vaše izuzeće jer ne želimo da odugovlačimo postupak. Samo želim da to uđe u zapisnik. Novine su to napisale i mi ćemo priložiti taj isečak posle. Odakle novinarima pisana izjava Lalićeva koju ni mi nismo videli -  rekao je Miljković. 

Zatim, u sudnicu ulazi Draganić Vlado, vlasnik kuće u Ritopeku, i obraća se sudu rečima:

- Izvinjavam Vam se sudija, jer nisam imao lošu nameru prema Vama. -

Sudija ga usmerava da postavlja pitanja svedoku okrivljenom koji stoji ispred njega.

Draganić: Da li imaš saznanja da sam ja trebao da učestvujem u terorističkim napadaima i atentatu na prdsednika?

Lalić:  Nisam imao saznanja, Pretpostavljam da bi otključao oružje i dao iz magacina, kao što si za sva za sva krivična dela.

Draganić: Da li sam ja učestvovao u otmicama?

Lalić: Prilikom otmice Lazara Vukićevića tvoja uloga je bila da potegneš pušku sa prigušivačem ako zapuca. Posle si ga nosio u klanicu sa ekipom i učestvovao u ispitivanju. Za Radojevića izašao si odozgo iz pristorije i pomogao da se on savlada. I u u drugim otmicama i predradnjama za oitmice i ubistva si učestvovao. 

Draganić: Koji auto sam ja vozio?

Lalić: Astra plavo-siva je tvoj auto i ubek dsam te viđao u tom vozilu i ja sam se njime vozio više puta kada smo činili krivična dela. 

Draganić: Vi svi imate auta po 200 ili 500 hiljada evra, a vršite krivična dela mojim jeftinim kolim, jel?! Svašta!

Lalić: Ne, išli smo i mojim kolima. 

Draganić: Jesam li uzeo neke pare od žrtava?

Lalić:  Kojić je 800 evra, Ljepoja je imao manji iznos, Vukićević i Mitić. isto nešto sitno. Ti si dobio 300 evra od Kojićevih. Dobio si stan na Zvezdari od kriminalne grup, To si mi rekao ti, Oni su ti to dali u zamenu za Ritopek koji se formalno i dalje vodi na tebe -Belivuk i Miljković sa Zvicerom. Uzimao si kokakin od Belivuka i preprodavao, ne neke velike količine, jednom sam čuo da se radio 50 grama. Sarađivao si sa osobom iz Kaluđerice koji je na kripti bio Minimaks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading