TOTALNI HAOS U TURSKOJ: Organizovali humanitaran meč u čast žrtava zemljotresa - navijači se POTUKLI na tribinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene sa stadiona.

TOTALNI HAOS U TURSKOJ: Organizovali humanitaran meč u čast žrtava zemljotresa - navijači se POTUKLI na tribinama! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/lagolfocom

Tuča navijača u Turskoj

Težak zemljotres pogodio je Tursku i Siriju 6. februara, a do sada je poznato da je u potresu stradalo preko 50 hiljada ljudi.

U čast žrtava, u Turskoj su odlučili da organizuju humanitaran meč, u kom će se sastati nižerazredne ekipe Kodžaelispora i Sakarijaspora, međutim, ovu utakmicu je obeležila tuča navijača na tribina.

- Iste smo boje, zaliječimo rane zajedno - bio je slogan ovog humanitarnog meča na koji je došlo 17.500 ljudi, a čiji je prihod od prodaje ulaznica namenjen žrtvama zemljotresa.

Iako je početak meča bi odličan, a činilo se i da će akcija uspeti, jer su tribine bile popunjene, usledila je katastrofa na stadionu, čime je poslata sve samo ne lepa slika u svet.

Došlo je do tuče navijača Sakarijaspora, pa je morala da interveniše i policija. Jedan od navijača ovog kluba je čak utrčao na teren i šalom provocirao protivničke navijače pred njihovom tribinom, a nakon toga je usledio još veći haos na terenu i na tribinama.

Meč je zbog toga prekinut, ali je ubrzo nastavljen, a pobedu je sa 2:0 odnela ekipa Sakarijaspora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading