KAO NA HOROR FILMU! Gol u 97. minutu ga koštao života: Isplivali ŠOKANTNI DETALJI smrti Kristijana Atsua! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna tuga, sudbina se poigrala sa afričkim fudbalerom.

KAO NA HOROR FILMU! Gol u 97. minutu ga koštao života: Isplivali ŠOKANTNI DETALJI smrti Kristijana Atsua! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/West Media

Kristijan Atsu slavi gol za Hatajspor

Tužna vest o smrti bivšeg fudbalera Čelsija i Njukasla Kristijana Atsua potresla je svetsku javnost, a šta tek reći o "prstu sudbine" koji se umešao u ceo slučaj. Naime, Atsu je nekoliko časova pre razornog zemljotresa trebalo da napusti Tursku, ali je odluku o selidbi u Francusku promenio zbog pogotka koji je postigao protiv Kasimpaše u 97. minutu utakmice!

Fatih Ilek, administrativni menadžer Hatajspora, otkrio je detalje.

Postojala je avionska karta, ali je Atsu odustao od odlaska u Francusku jer je dobro igrao ipostigao gol. Nakon oduševljenja koje je doživeo, rekao je: "Neću da idem, ostaću ovde." Na njegov najesrećniji dan zahvatio ga je zemljotres. Imao je let u 23 sata, iz Istanbula bi otputovao u Francusku. Odustao je i desila se tragedija - naveo je Ilek, a prenose turski mediji. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Velika tuga zbog Atsua

Igrač koji je 65 puta nosio dres reprezentacije Gane imao je "zeleno svetlo" Hatajspora da promeni sredinu, ali ga je majstorski gol, koji je izazvao delirijum među saigračima i navijačima, na kraju koštao života.

Potraga za Atsuom trajala je gotovo dve nedelje, a u Tursku je ubrzo nakon potresa stigao i njegov brat u nadi da će fudbalera pronaći živog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading