Održane Konferencije liga FSRZS u Kraljevu (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevo je bilo domaćin konferenciji klubova Srpske lige Zapad i svih zonski liga pod patronatom FSRZS.

Održane Konferencije liga FSRZS u Kraljevu (VIDEO, FOTO)

Foto: FSRZS

Ljudi iz fudbalskog sporta grada Kraljeva bili su dobri domaćini. Na samom početku konferencije predstavnicima klubova obratio se gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić. On je poželeo uspešan rad konferencije a takođe i svima puno uspeha na sportskom planu.

Do početka prolećnog dela prvenstvene sezone na terenima Srpske lige Zapad ostalo je dve nedelje a nešto više do početka zonski liga. Nadležni fudbalski organi saveza ovih dana vredno rade u pripremi svega onoga što je bitno za početak prvenstvene sezone.

Došlo je do promena u rukovodstvu takmičenja na svim ligama gde su zamenjeni komesari a odluka je da će na važnim utakmicama Zone biti delegirane sudije sa više liste. Na nekim utakmica Zone pojaviće se i četvrti sudija, čije će troškove snositi savez.

Umesto Milivoja Aksentijevića sudije na Srpskoj ligi Zapad delegiraće Borko Đurić iz Užica.

Po prvi put u istoriji konferencija ovih lige prisustvovao je i visoki čelnik Fudbalskog saveza Srbije generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Od strane Fudbalskog saveza Srbije i jednim delo Zapadne Srbije, svim klubovima podeljeno je po pet fudbalskih lopti sa kojima se igra Liga Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading