NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA U TURSKOJ : Pronađeno telo sportskog direktora Hatajspora

Autor:

Sport

22.02.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo telo su pronašli nedaleko od mesta gde je prošle nedelje otkriveno i telo fudbalera Hatajspora Kristijana Atsua.

NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA U TURSKOJ : Pronađeno telo sportskog direktora Hatajspora

Foto: Tanjug/AP

Sportski direktor turskog fudbalskog kluba HatajsporTanera Savuta pronađen je mrtav u utorak, više od dve nedelje nakon dva katastrofalna zemljotresa u Turskoj i Siriji, u kojima je poginulo više od 47.000 ljudi.

- Osećamo duboku tugu zbog gubitka našeg sportskog direktora Tanera Savuta. Nećemo te zaboraviti, učitelju Taneru - napisali su čelnici kluba na Tviter nalogu kluba.

Šokantna vest o smrti krilnog igrača Hatajspora iz Gane Kristijana Atsua u istoj zgradi, gde je Savut bio zarobljen, objavljena je samo tri dana ranije.

Klub Hatajspor se nalazi u gradu Antakiji, nedaleko od epicentra zemljotresa.

Potres magnitude 7,8 pogodio je Tursku i Siriju 6. februara rano ujutru, a nekoliko sati posle njega osetio se snažan potres magnitude 7,6. Prema poslednjim saznanjima, stradalo je više od 47.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading