ALBANAC TVRDI - SERGEJ OSTAJE U LACIJU: Njegova povezanost sa klubom je jaka!

Autor:

Sport

21.02.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal, Njukasl i Čelsi pomno prate dešavanja oko srpskog reprezentativca.

ALBANAC TVRDI - SERGEJ OSTAJE U LACIJU: Njegova povezanost sa klubom je jaka!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Srpski as, Sergej Milinković-Savić, ušao je u poslednjih 18 meseci ugovora sa Lacijom, postoji opravdani strah kod tifoza "nebeskoplavih" da bi mogli da ostanu bez, verovatno najuticajnijeg igrača. Posebno jer pregovori oko novog ugovora još nisu rezultirali dogovorom i potpisom. Ipak, sportski direktor Rimljana Igli Tare ne brine previše.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

 

- Ko god je igrao u Laciju ima jaku povezanost sa klubom i gradom. Neki igrači su ovde dugo vremena, a Milinković-Savić je među njima. On ima jaku povezanost sa Lacijom i šta god da se dogodi, biće najbolji izbor i za klub i za njega - rekao je Tare.

Navodno su najzainteresovaniji za dovođenje Sergeja Milinković-Savića Arsenal, Njukasl i Čelsi.

Podsetimo, vlasnik Lacija je Klaudio Lotito, čovek koji je poznat po veoma tvrdoglavom nastupu. On kada zacrta cenu za nekog igrača, ne spušta je tako lako. A i dalje smatra da je Sergej vredi više od 100.000.000 evra, a možda bi pristao ne eventualno minimalno smanjenje. Zbog toga je reprezentativac Srbije i dalje u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading