GROBARI SU GA OBOŽAVALI: Dao je gol Crvenoj zvezdi, a onda je krenuo STRANPUTICOM! Nećete VEROVATI za koji klub je POTPISAO!

Autor:

Sport

21.02.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan razvoj karijere popularnog Dominatora.

GROBARI SU GA OBOŽAVALI: Dao je gol Crvenoj zvezdi, a onda je krenuo STRANPUTICOM! Nećete VEROVATI za koji klub je POTPISAO!

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Pronašao je Sedrik Gogua (28) novi klub. Posle skoro godinu dana pauze, nekadašnji štoper Partizana potpisao je za tadžikistanski Istiklol.

Republika

Foto: Starsport

Valeri Božinov i Sedrik Gogua

Biće ovo šansa snažnom defanzivcu da oživi karijeru, koja je na velikoj nizbrdici još otkako je potpisao za CSKA. Prošle godine nije ni igrao, jer je stigao u Kazahstan, pošto se dogovorio sa tamošnjim Turonom, ali se zadržao samo dva meseca, pošto nije dobio vizu i morao je da napusti državu.

Otkako je napustio Partizan, s kojim je osvojio Kup Srbije 2016, popularni Dominator je igrao za letonsku Rigu, kazahstanski Kairat, ruski Tambov, četiri meča je skupio u dresu CSKA, posle čega je usledio pad u vidu pozajmice Rotoru, pa pomenuta neuspešna epizoda u Kazahstanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading