GOTOVO JE: Potpisao za TSC do 2025. godine!

Autor:

Sport

21.02.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove sezone je odigrao 20 utakmica i upisao je tri asistencije.

GOTOVO JE: Potpisao za TSC do 2025. godine!

Foto: Starsport

Desni bek Aranđel Stojković (27) stavio je potpis na novi ugovor TSC-om koji mu garantuje ostanak do kraja juna 2025. godine. Stari ugovor mu je isticao ovog leta pa su igrač i klub našli zajednički jezik i nastavljaju saradnju.

 

 

Osvajač Kupa Srbije sa Vojvodinom stigao je u TSC leta 2021. godine kao slobodan igrač. Ustalio se u timu još kod nekadašnjeg šefa stručnog štaba Mladena Krstajića, dok mu i Žarko Lazetić često ukazuje priliku.

Rođeni Beograđanin ima 27 godina i karijeru je počeo u mlađim kategorijama Teleoptika nakon čega je igrao za BSK iz Borče i OFK Beograd. Usledila je selidba na sever Srbije u redove Spartaka iz Subotice, nakon čega je Stojković postao prvotimac Vojvodine sa kojom je osvojio Kup Srbije 2020. godine.

Ove sezone je odigrao 20 utakmica za TSC i upisao je tri asistencije. Stojković je još jedan u nizu igrača koji su produžili ugovore ove sezone sa klubom nakon Ifeta Đakovca i golmana Veljka Ilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading