PRODAT JE ZBOG KULIBALIJA: Ohi REŠETA u Danskoj i nema nameru da stane! (FOTO)

Autor:

Sport

19.02.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je još letos stigao u Brondbi, kada je Zvezda naprasno odlučila da ga proda, a na njegovo mesto je doveden Kalifa Kulibali, za kog su sa Marakane tvrdili da je kvalitetniji igrač od Norvežanina.

PRODAT JE ZBOG KULIBALIJA: Ohi REŠETA u Danskoj i nema nameru da stane! (FOTO)

Foto: Starsport

Bivši napadač Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo briljira od odlaska iz Beograda. Centarfor trenutno nastupa za danski Brondbi, a u trijumfu nad Horsensom (5:2) ponovo je bio strelac.

 

 

Visoki Norvežanin je postigao treći gol svoje ekipe, kojim je i doneo preokret Brondbiju. Trijumf popularnih "momaka iz Vestegnena" potvrdio je Nikolaj Valis sa dva pogotka. 

Što se Ohija tiče, on je još letos stigao u Brondbi, kada je Zvezda naprasno odlučila da ga proda, a na njegovo mesto je doveden Kalifa Kulibali, za kog su sa Marakane tvrdili da je kvalitetniji igrač od Norvežanina. Ipak, Kalifa je već dobio otkaz u klubu, a Ohi je u Danskoj uspeo da stigne do većeg broja golova, nego li je i Kulibali utakmica odigrao u Crvenoj zvezdi.

Omoijuanfo je u žutom dresu postigao 6 golova na 11 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading