"SVECI" NA VELIKIM MUKAMA: Mesi i Mbape u problemu pred duel sa Bajernom!

Autor:

Sport

13.02.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su nezadovoljni rezultatima, pošto je PSŽ posle pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima, a zabeležio je šest pobeda, remi i četiri poraza.

"SVECI" NA VELIKIM MUKAMA: Mesi i Mbape u problemu pred duel sa Bajernom!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je danas da je zabrinut uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Bajernom, prenosi "AP".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristof Galtije i Nejmar

PSŽ će sutra od 21 sat u Parizu dočekati Bajern, a "sveci" se nalaze u seriji loših rezultata. Navijači su nezadovoljni rezultatima, pošto je PSŽ posle pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima, a zabeležio je šest pobeda, remi i četiri poraza.

- Zabrinuti smo zbog utakmice sa Bajernom, ali moramo da budemo bistre glave. Naravno da igrači imaju svoj ponos, imam ga i ja. Razumem bes navijača - rekao je Galtije uoči meča sa Bajernom.

PSŽ će biti oslabljen na meču sa Bajernom, pošto zbog povrede u timu neće biti Kilijana Mbapea, dok će Lionel Mesi najverovatnije biti u sastavu za duel sa šampionom Nemačke.

- Moramo manje da pričamo, a više da radimo i da na pravi način analiziramo stvari - istakao je trener Pari Sen Žermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading