STANOJEVIĆ OKUPLJA "GROBARE": Iskusni vezista blizu transfera u Konju! (FOTO)

Autor:

Sport

13.02.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu turski mediji, on je velika želja nekadašnjeg stratega Partizana.

STANOJEVIĆ OKUPLJA "GROBARE": Iskusni vezista blizu transfera u Konju! (FOTO)

Foto: Twitter/@konyaspor

Posle razornog zemljotresa u Turskoj Hataj i Gazijantep su istupili iz takmičenja u Superligi, a dvojica srpskih fudbalera, Marko Jevtović i Lazar Marković su samim tim ostali bez angažmana.

Republika

Foto: Starsport

Marko Jevtović i Lazar Marković

Ipak, kada je Jevtović u pitanju, to bi moglo da se vrlo brzo promeni, jer je već dobio ponudu za nastavak karijere. Kako pišu turski mediji, Aleksandar Stanojević, trener Konje, zatražio je klubu da se angažuje visoki srpski vezista.

Stanojeviću su Jevtovićevi kvaliteti dobro poznati, jer su sarađivali prošle sezone u Partizanu. A, ujedno je Konji potrebna sveža krv, da se razdrma ekipa koja je upala u debelu krizu, koju ni srpski trener po dolasku nije uspeo da razbije.

Konja je dobro poznata sredina Jevtoviću, jer je u nju otišao iz Partizana 2018. godine i branio njene boje tri godine, posle čega je otišao u Al Ahli iz Katara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading