NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU: Slavni fudbaler uhvaćen u krevetu sa dve PROSTITUKE, pa bes iskalio na prelepoj plavuši!

Autor:

Sport

13.02.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je u suzama uživo emitovala video na svom Instagram profilu i pokazivala masnice i ožiljke na telu.

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU: Slavni fudbaler uhvaćen u krevetu sa dve PROSTITUKE, pa bes iskalio na prelepoj plavuši!

Foto: Starsport/Instagram printscreen

Ekvadorski fudbaler i član ruskog SočijaKristijan Noboa, krvnički je pretukao svoju devojku Kevijam Kaso nakon što ga je uhvatila u krevetu sa dve prostitutke.

 

 

Nemili incident u kojem je lepa plavuša dobila batine dogodio se u Dubaiju. Nesrećna žena  je u suzama uživo emitovala video na svom Instagram profilu i pokazivala masnice i ožiljke na telu. Otkrila je da ju je dečko Kristijan Noboa udario najmanje deset puta po licu i telu.

Kristijan Noboa demantovao je reči svoje devojke, odnosno tvrdi da je nije tukao.

- Bila je pijana i ljuta. Nisam bio sa njom te noći. Bio sam u drugom hotelu u Dubaiju. Nikoga nisam prevario i nikoga nisam tukao. Svi znaju da ja nisam takva osoba. Uvek sam ljubazan prema ljudima. Ovo je veoma teška situacija, ne bih želeo nikome da bude u njoj - rekao je Noboa za portal Sport-Ekspres.

Kristijan Noboa član je ruskog kluba Soči. Karijeru je počeo u rodnom Ekvadoru, u klubu Emelek. Od 2007. godine igra u Rusiji, gde je bio član Rubina, moskovskog Dinama, Rostova i Zenita. Jednu sezonu proveo je u Grčkoj igrajući za PAOK. Iskusni vezista sakupio je 83 nastupa u nacionalnom dresu u periodu od 2009. do 2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading