REMI U UDINAMA: Maestralna asistencija Samardžića

Autor:

Sport

12.02.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Udinezea i Sasuola odigrali su 2:2 u prvoj utakmici uoči nedeljnog programa 22. kola Serije A.

REMI U UDINAMA: Maestralna asistencija Samardžića

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Udinezea proslavljaju gol

U meču u kom su svi golovi postignu u prvih 45 minuta, prvi su poveli domaći pogotkom Udogija, koji je pogodio već u prvom minutu igre. Izjednačenje je usledilo nakon samo šest minuta kada je Mateus Enrike izjednačio rezultat na semaforu Dačija stadiona u Udinama.

Nemački fudbaler srpskog porekla Lazar Samardžić je odigrao skoro celu utakmicu, a gol 28 minutu prethodio je njegovom asistencijom sa kojom se i upisao upisao, jer je na sjajan način pomogao Slovencu Bijolu

U nadoknadi prvih 45 minuta autogolom Peresa, ponovo je rezultat bio izjednačen autogolom Peresa i na kratak predah se ipak otišlo nakon izjednačenja (2:2).

Drugi deo utakmice je završen bez pogodaka, tako da je krajnji rezultat ostao isti.

Udinezeu je ovo treća utakmica bez pobede, i nalaze se na osmom mestu Serije A, dok je Sasuolo posle pobeda nad Atalantom i Milanom, zadovoljio bodom. Zeleno-beli se sad nalaze na 15. mestu tabele.

U sledećem kolu Udineze će gostivati Interu, a Sasuolo dočekati prvoplasirani Napoli.

Podsećamo da je Glavna tema mesecima pre mundijala u srpskim, nemačkim, ali i italijanskim medijima bila da će se fudbaler Udinezea Lazar Samardžić pridružiti reprezentaciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading