ODUŠEVLJENI NJEGOVIM PARTIJAMA: Napoli želi Srbina na jugu Italije (FOTO)

Autor:

Sport

20.01.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zalog za budućnost.

ODUŠEVLJENI NJEGOVIM PARTIJAMA: Napoli želi Srbina na jugu Italije (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić, mladi reprezentativac Nemačke srpskog porekla je posle godinu dana pokazao da je pun pogodak Udinezea i opklada koja će se isplatiti. Platili su ga Lajpcigu samo 3.000.000 evra pre godinu i po dana a danas vredi višestruko više. Samardžić je dobrim igrama skrenuo pažnju većih klubova među kojima se posebno ističe Napoli.

Republika

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić

Sa Udinezeom ga veže dugoročni ugovor do leta 2026. godine ali Napoli je bacio oko na njega kao na potencijalnu zamenu za Pjotra Zjelinskog koji bi narednog leta mogao da ode iz kluba jer je ušao u poslednju godinu ugovora, piše lokalni "Il Matino".

Znaju i u Napulju da je još rano za Samardžića, ali isto tako su svesni da bi neko drugi mogao da ga kapariše pre njih. Znaju i cenu jer Udineze nema nameru da ga pusti za manje od 20.000.000 evra a u zavisnosti od nastavka sezone, vrednost bi mogla i da mu poraste.

Problem za Napolitance su pomalo zategnuti odnosi sa rukovodstvom Udinezea koji traju od letos kada se nedeljama razgovaralo o transferu Đerara Deulofeua u Napulj ali se klub sa severa Italije povukao iz pregovora i ostavio loš utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading