OVO NIKO NEMA U EVROPI: Crvena zvezda OBORILA dva rekorda protiv Voždovca!

Autor:

Sport

12.02.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače crveno-belih.

OVO NIKO NEMA U EVROPI: Crvena zvezda OBORILA dva rekorda protiv Voždovca!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su jako ubedljivu pobedu u 21. kolu Superlige Srbije, pošto su savladali ekipu Voždovca u gostima sa 6:0 (3:0).

Crveno-beli su odigrali sjajnu partiju, pitanje pobednika su rešili do sredine prvog poluvremena, a do kraja je jedino konačan rezultat bio nepoznanica.

Nakon ovog duela, Crvena zvezda je ove sezone ostala jedini neporaženi klub u 20 najboljih evropskih liga u Evropi. Izabranici Miloša Milojevića su do sada stigli do 57 bodova ove sezone, od mogućih 63, pa je jasno zašto su među najdominantnijim timovima u Evropi.

Takođe, prema statistici koju je prikazao fudbalski sajt "The Sweeper", Zvezda je došla do najveće pobede na krovu nekog tržnog centra u jednoj od 20 najjačih evropskih liga.

 

Podsetimo, na ruku crveno-belima ide i rezultat sinoćnje utakmice, u kojoj je Partizan demoliran na svom terenu od strane Mladosti GAT, rezultatom 4:0, pa je prednost aktuelnog šampiona Srbije narasla na 11 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading