BOMBA U HUMSKOJ: Crno-beli stigli do STRAŠNOG igrača - OTELI ga Zvezdi ispred nosa!

Autor:

Sport

12.02.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog za slavlje kod navijača ovog tima, uprkos ubedljivom porazu od ekipe Mladosti GAT.

BOMBA U HUMSKOJ: Crno-beli stigli do STRAŠNOG igrača - OTELI ga Zvezdi ispred nosa!

Foto: Republika

Stadion u Humskoj

Fudbaleri Partizana doživeli su jedan od najtežih poraza u istoriji kluba, pošto su na svom terenu poraženi od ekipe Mladost GAT sa 4:0, u meču 21. kola Superlige Srbije.

Ipak, navijači crno-belih ipak imaju razloga za zadovoljstvo, jer je u klub stigao sjajan mladi igrač, kog je Partizan uspeo da pretome Crvenoj zvezdi.

O tome je pričao i Nenad Marinković, član skauting službe Partizana, koji je objasnio kako je "parni valjak" doveo u svoje redove momka iz Australije.

- U poslednje vreme se dešavalo, ja sam tu dve godine i tokom mog perioda u klubu znam da se dešava. Ne mogu da kažem da je tradicija, ali menjaju se vremena. Sad se takve stvari dešavaju, nije više kao što je bilo nekada da ne može da se pređe iz Zvezde u Partizan ili iz Partizana u Zvezdu. On je bio na meti Barselone i Reala, ali roditeljima nisu mogli da završe papire. Zove se Vilijam Milvud, majka mu je Srpkinja i otac mu je Australijanac. Odlučili su da dođu u Srbiju jer u Australiji fudbal nije sport broj jedan - rekao je Marinković gostujući na "TV Arenasport".

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana na meču sa ekipom Mladosti

On je zatim i objasnio kako je tekao proces dovođenja mladog igrača.

- Mi smo ušli u pregovore i uspeli da ga dovedemo. Deca do 15 godina nemaju pravo na ugovore, samo je pitanje da li roditelji i deca žele da pređu. U tim slučajevima se plaća trening kompenzacija. Mi smo ga već znali, svi skauti su ga gledali, njegov kvalitet nije bio sporan. ja sam napravio kontakt sa roditeljima, nije bilo nimalo lako, trajalo je jedno dva meseca. Dopala nam se njegova ideja u fudbalu i njegova tehniku koja me podseća na Mesija zbog leve noge i nižeg rasta. Interesovanje velikih klubova može da utiče na mladog igrača. Nije lako kad u jednom trenutku pričaju da se zanima Real, vi mislite da ste Bogom dani. Dolazite iz omladinaca, očekujete da idete u prvi tim, a šalju vas u Banatski dvor na pozajmicu - zaključio je Marinković.

Videćemo da li će Milvud uspeti da opravda svoj nadimak, i da postane jedan od nosećih igrača Partizana u godinama koje slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading