Zvezda u NEOČEKIVANOM problemu! Dolazio PIJAN na treninge, a sada mu se duguje OGROMAN novac!

Autor:

Sport

09.02.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna presuda biće poznata uskoro.

Zvezda u NEOČEKIVANOM problemu! Dolazio PIJAN na treninge, a sada mu se duguje OGROMAN novac!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Loi Dioni veliki je promašaj Crvene zvezde.

Stigao je kao ozbiljno pojačanje za sam špic napada, ali se nije najbolje snašao pa je na 17 odigranih utakmica postigao samo tri gola za tim sa Marakane. Ipak, njegov dolazak skupo bi mogao da košta crveno-bele.

Disciplinski organi FIFA doneli su 6. septembra 2022. godine presudu da Crvena zvezda duguje 520.180 evra svom bivšem fudbaleru Loi Dioniju. Čelni ljudi našeg šampiona žalili su se na ovu odluku, navodili su i da je Dioni na treninge dolazio pijan, te da je zbog toga disciplinski gonjen  21, 25. i 28. novembra 2021. godine, međutim FIFA je to odbacila.

Republika

Foto: Starsport

Loi Dioni

 

Sada Zvezdi ostaje još jedna nada - Sud za sportsku arbitražu iz Lozane koji će po ovom predmetu zasedati 16. februara, a kako je "Sportski Žurnal" preneo, na Marakani očekuju da će se odluka preinačiti na njihovu stranu.

U sudskoj odluci iz 26. maja 2022. godine, Dioni je poručio da mu klub duguje 520.180 evra, da bi pet dana kasnije Francuz podneo novu tužbu i zahtevao pun iznos od 624.000 evra bez bonusa.

Naveo je Dioni tada da je u Beogradu dobio 182.000 evra i da je tu razlika 442.000 evra, a FIFA je na kraju donela odluku da mu se isplati 520.180 evra.

Da li će Sud za sportsku arbitražu u Lozani preinačiti ovu odluku videćemo u danima pred nama, ali jedno je sigurno - Zvezda se našla u neočekivanom problemu zbog igrača koji se pokazao kao apsolutni promašaj!

Dioni je trenutno član Anžea za koji je ove sezone nastupio u osam utakmica i postigao dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading