TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Čuveni trener koji je izvučen iz ruševina PREMINUO - njegovo srce nije izdržalo!

Autor:

Sport

08.02.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, u ponedeljak ujutru razorni zemljotres magnitude 7,9 pogodio je Tursku i Siriju, praćen brojnim naknadnim udarima i još jednim snažnim potresom magnitude 7,5.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Čuveni trener koji je izvučen iz ruševina PREMINUO - njegovo srce nije izdržalo!

Foto: Tanjug/AP/Twitter printscreen

Trener turskog trećeligaša Iskendera Ibrahim Halil Olmez, koji je izvučen ispod ruđevina posle razornog zemljotresa na jugu Turske preminuo je u bolnici, preneo je turski "Hurijet".

 

 

- Duboko smo ožalošćeni gubitkom našeg trenera, Ibrahima Halila Olmeza, koji je nakon zemljotresa izvađen iz ruševina i prebačen na intenzivnu negu. Želimo milost Božiju prema preminulom, saučešće njegovoj porodici, rodbini i našoj zajednici - piše u objavi kluba.

Broj stradalih u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriji je prešao 8.700, prema danas objavljenim zvaničnim podacima.

U Turskoj su iz ruševina izvučena 6.234 tela, prema Afadu, agenciji za upravljanje katastrofama, dok je 2.470 stradalih zabeleženo u Siriji, po podacima vlasti lekara.

Podsetimo, u ponedeljak ujutru razorni zemljotres magnitude 7,9 pogodio je Tursku i Siriju, praćen brojnim naknadnim udarima i još jednim snažnim potresom magnitude 7,5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading