UMRLA JE, A JEDNA ŽELJA JOJ SE NIKADA NIJE OSTVARILA! Ljubavna priča Branke i Mlađe Veselinovića prepričava se i danas, a svoj život su posvetili ispunjavanju PRAZNINE koja ih je bolela!

Autor:

Zabava

08.02.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka i Mlađa Veselinović nikada decu nisu imali.

UMRLA JE, A JEDNA ŽELJA JOJ SE NIKADA NIJE OSTVARILA! Ljubavna priča Branke i Mlađe Veselinovića prepričava se i danas, a svoj život su posvetili ispunjavanju PRAZNINE koja ih je bolela!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Branka Veselinović

Glumica Branka Veselinović preminula je danas u 105. godini. Bila je u braku sa glumcem i pevodiocem Mladenom Mlađom Veselinovićem, sa kojim dece nije imala, te su zajedno osnovali Fond Branke i Mlađe Veselinović za pomoć deci.

- Zahvaljujući Miri Stupici započela sam ljubav sa Mlađom. Pripremali smo predstavu u kojoj smo Mlađa i ja igrali ljubavni par. On je igrao Bepu Ribara, a ja Ursulu Pulentu. Probali smo u dramskoj sali na mestu gde je nekada bila crkva, danas je tu Bajlonijeva pijaca. Na probama Mira Stupica primetila je kako se Mlađa i ja uverljivo grlimo.

Republika

Foto: E-Stock

Branka Veselinović bila je u braku sa Mlađom Veselinovićem

- Pitala ga je da li ima devojku, on je rekao da nema. Znala je da sam ja bila bez momka. Onda je rekla: “Bilo bi mnogo lepo da vi budete par i privatno, ne samo na sceni”. Tada smo se svi smejali, ali mesec po mesec i mi smo počeli da se volimo, ljubimo, a venčali smo se 1948. u septembru. Ima takvih brakova da su se ljudi zaljubili u pozorištu - otkrila je Branka u jednom intervjuu, prenosi Blic.

Ljubav im je bila velika, a iako decu nažalost nisu imali, ona je ceo svoj život posvetila dobrotvornim organizacijama.

- Zdravi smo bili oboje, išli smo na preglede. Pokojni doktor Tasovac davnih godinama nam je rekao da je to tako i da neki partneri ne mogu da imaju decu. Rekao je: "Da ste sa drugima u braku, imali biste i vi i Branka". A onda smo mu mi rekli da se volimo, a on je poručio: "Volite se, ali dece nećete imati" - rekla je Branka za "Pulsonline" jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading