DOŽIVOTNO SE IZBLAMIRAO: Čitav svet se smeje Kristijanu Ronaldu nakon ove izjave! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.02.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac se ponovo našao u centru pažnje javnosti, ali po običaju, razlog nije dobar.

DOŽIVOTNO SE IZBLAMIRAO: Čitav svet se smeje Kristijanu Ronaldu nakon ove izjave! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, napravio je neočekivan potez u svojoj karijeri, pošto je po završetku Svetskog prvenstva u Kataru odlučio da pojača ekipu Al Nasra, koja se takmiči u ligi Saudijske Arabije.

Iako i dalje može da pruži dosta, Portugalac se odlučio na potez koji je šokirao svet, uprkos ogromnoj novčanoj ponudi, kao i svim prednostima koje donosi igranje za tako bogat klub, u izuzetno bogatoj zemlji.

Ono što posebno upada u oči jeste Ronaldova izjava od pre osam godina, kada je u jednom intervjuu legendarni Portugalac pričao o tome kako bi želeo da završi karijeru.

- U mojoj glavi, želim da završim na visokom nivou. Želim otići dostojanstveno. Jako dobro, u dobrom klubu -i zjavio je tada Kristijano.

Zatim je dodao i šta za njega ne podrazumeva dostojanstven kraj karijere.

- To ne znači otići u Ameriku, Katar ili Dubai. To nije dobro. Ne želim videti sebe tu- bio je jasan Portugalac.

Na pitanje novinara da li sebe ne želi da vidi takvog, Ronaldo je vrlo jasno odgovorio da to ne bi hteo. Ipak, osam godina kasnije, Portugalac je uradio baš ono što je izjavio da nikako ne želi.

Videćemo da li je ovo i zvaničan kraj karijere za Ronalda, ili će uslediti povratak u Evropu, u neki od jačih klubova, u kom bi se i zvanično oprostio od fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading