BUM! Zvezda PRODAJE napadača u Bundesligu - poznato koliko će zaraditi!

Autor:

Sport

07.02.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za rastanak.

BUM! Zvezda PRODAJE napadača u Bundesligu - poznato koliko će zaraditi!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić, Jovan Mijatović i Ibrahim Mustafa

Transfer pijaca na Marakani nije završena!

I pored toga što je prolećni deo sezone počeo, a Crvena zvezda se nije proslavila u prvoj utakmici te je odigrala 1:1 sa Vojvodinom, izgledne su promene u igračkom kadru čete Miloša Milojevića.

Naime, prema saznanjima Informera, napadač crveno-belih Ibrahim Mustafa, napustiće klub i pojačaće člana austrijske Bundeslige, ekipu LASK iz Linca.

Republika

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa

 

Transfer bi trebao da bude okončan u toku današnjeg dana, a u kasu Zvezde sliće se 500.000 evra, plus 100.000 evra kroz određene bonuse, kao i 15 odsto od naredne prodaje.

Ibrahim Mustafa je u Zvezdu stigao 2020. godine. Ali, pre nego što je ove godine zaigrao za prvi tim, igrao na pozajmicama u Grafičaru, Zlatiboru, Radničkom iz Sremske Mitrovice i Novom Pazaru.

U Superligi je ove sezone odigrao 12 utakmica, četiri u Ligi Evrope, dok je u kvalifikacijama za Ligu šampiona nastupao tri puta kao rezervista.

Ovo će biti još jedan u nizu odlazaka iz Zvezde u zimskom prelaznom roku pošto su Marakanu već napustili Seku Sanogo koji je pozajmljen drugoligašu Parizu, El Fardu Ben koji je pojačao APOEL, Nemanja Motika koji je na pozajmici u Austriji Luštenau do kraja sezone, kao i Radovan Pankov i Zoran Popović koji će braniti boje Čukaričkog na proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading