ĆIRO BLAŽEVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Noge me NE DRŽE, rak je otišao na sve kosti i NAJGORE mesto!

Autor:

Sport

06.02.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni stručnjak se i dalje bori da pobedi opaku bolest.

ĆIRO BLAŽEVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Noge me NE DRŽE, rak je otišao na sve kosti i NAJGORE mesto!

Foto: www.profimedia.rs

Miroslav Ćiro Blažević dugo se muči sa rakom.

Opaka bolest lomi legendarnog stručnjaka, a on je, nakon što je primećen u Zagrebu u šetnji sa sinom Miroslavom u velikom intervjuu za "Story.hr" otkrio je da je njegovo zdravstveno stanje sve gore.

Kroz suze je Blažević, koji će 88. rođendan proslaviti 10. februara, govorio nikad emotivnije o trenucima kroz koje prolazi.

Tako sam bolestan, tako mi je teško. Ova jebena bolest me je celog zaokupirala. Mučim se, patim se. Imam velike bolove, tako, eto... - počeo je Blažević kroz suze, pa nastavio:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miroslav Blažević

 

- Noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju. Situacija je teška, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška. Rak mi je otišao na sve kosti i na najgore i najopasnije mesto - jetru. I uništava sve polako i sigurno.

Prostata koja mu je izvađena bila je centar bolesti, a karcinom se potom proširio i na limfne žleznde, da bi sada nastavio da se širi dalje. Ipak, Miroslav Blažević ne odustaje od borbe i pokazuje hrabrost koju je imao tokom čitavog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading