ŽESTOKA TUČA U BRAZILU! Sevale pesnice, na terenu IGRAČI I NAVIJAČI - nije se znalo KO KOGA UDARA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usijana atmosfera ide uz Južnu Ameriku, ali ovo je prešlo sve granice.

ŽESTOKA TUČA U BRAZILU! Sevale pesnice, na terenu IGRAČI I NAVIJAČI - nije se znalo KO KOGA UDARA! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Tuča u Brazilu na fudbalskoj utakmici

Utakmica šampionata Brazila između Koritibe i Atletiko Paranensesa ostaće upamćena po velikom incidentu.

Susret odigran u okviru savezne brazilske države Parane, a koji je završen nerešeno (1:1), obeležila je žestoka tuča u kojoj su se našli igrači, ali i navijači. 

Sve je počelo posle jednog duela, a ubrzo je eskaliralo, pa se doslovno nije znalo ko koga udara. Sevale su pesnice, mnogo ljudi je utrčalo na teren i fudbaleri i publika su se jurili po travnatoj površini kako bi stigli da nekog "nagrade".

Na kraju je i policija morala da reaguje, a sve je trajalo zaista jako dugo i pukom srećom završilo se bez teže povređenih. Posebno je neverovatna jedna stvar - niti jedan fudbaler nije zaradio crveni karton posle ovog haosa! Zaista, podatak iz rubrike "verovali ili ne"!

Inače, bio je ovo derbi ovog ranga takmičenja jer su Koritiba i Atletiko dve prvoplasirane ekipe u ligi. Atletiko Paranense i posle ovog, sedmog kola, zauzima prvu poziciju sa 19 osvojenih bodova i protiv Koritibe su po prvi put ove sezone ostali bez pobede. Sa druge strane, tik iza njih je ekipa Koritibe koja ima 17 bodova i uz pet pobeda i remi protiv Atletiko Paranensesa ima i kiks u susretu sa Azurizom (2:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading