ŽENI SE SLAVKO BELESLIN! Sudbonosno ''DA'' Miljana mu izgovorila pred samo nekoliko ljudi! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Beleslin poznati TV urednik i voditelj na korak je od venčanja, pošto se juče verio sa TV urednicom Milijanom Radević posle duže od tri godine stabilne veze.

ŽENI SE SLAVKO BELESLIN! Sudbonosno ''DA'' Miljana mu izgovorila pred samo nekoliko ljudi! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/slavkobeleslin

Skoro od samog početka veze par se budio na istoj adresi u centru Beograda , tako da veridba niti venčanje koje sledi  neće ništa bitno promeniti kod njih. Jednostavno, rešili su da se vežu i papirologijom i obećaju jedno drugom doživotnu ljubav.

Lepa plavuša i markantni Slavko Beleslin su veridbu obavili samo u krugu najmilijih i proslavili ručkom nakon toga. Veselje za prijatelje napraviće naknadno i biće to dobra žurka.

Foto: printscreen/instagram.com/slavkobeleslin

Slavko Beleslin verio partnerku Miljanu Radević

Slavko je rekao da je tek uz Milijanu shvatio šta znači podrška partnera, a da je takav osećaj imao još dok su se zbližavali, te da mu je ona vratila veru u brak. 

Milijana je u nekoliko navrata najlepšim rečima govorila o svom mladoženji. 

- Od početka su mi prijali njegova neposrednost, nenametljiva priroda, vedar duh i šarm koga on, bar tako izgleda, nije u potpunosti svestan. Slavko je, s jedne strane, zreo muškarac, dubokog glasa, elokventan, a, s druge, dečak koji se raduje svemu što život donosi, svakom novom danu, izlasku sunca, jutarnjoj vožnji biciklom… Budući da ga uglavnom vezuju za informativne emisije uz koje ide ozbiljnost, nije malo ljudi koji misle da je takav i privatno - rekla je Milijana u jednom od retkih intervjua povodom ljubavi u kojoj uživa sa poznatim tv licem. 

Foto: printscreen/instagram.com/slavkobeleslin

Slavko Beleslin se ženi po drugi put

Inače iza Beleslina  je jedan propali brak, a razvod je bio izuzetno težak, tako da mu je Milijanina ljubav višestruko značila i vratila mu je veru u ljubav i brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading