EDITA HOĆE DA NABODE NOVINARKU NA AERODROMU: Skandal neviđenih razmera (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.02.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita zapretila novinarki tučom na aeorodromu!

 

 

Nakon nedavne skandalozne tuče sa sestrom Indirom Indi Aradinović koja je šokirala Srbiju, pevačicu Editu Aradinović snimili smo na aeodromu "Nikola Tesla".

Ona se vratila sa puta, a po dolasku na aeorodrom na pitanje naše novinarke da li je umorna bila je veoma neprijatna.

- Nemoj da te nabodem, nemoj da te nabodem - ponavljala je Edita. 

- Nisam raspoložena za izjave rekla je. 

Da podsetimo, Edita je nedavno bila u središtu skandala nakon što je isplivao snimak njenog fajta sa sestrom Indirom i to usred bela dana. One su se žestoko potukle, čupale za kosu i valjale po podu, te pesnicama dokazale da iz sestrinske ljubavi vrlo lako može da se izrodi brutalno nasilje. 

 - Braćo i sestro! Drugari, drugarice! Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkciošu i nefunkciošu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, al' valjano, pošto smo ovde k'o dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, kao ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas boli "patka". Uživajte, volim vas - napisala je Edita nakon tuče u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading