EDA IZ SERIJE “POKUCAJ NA MOJA VRATA” PREŽIVELA JE PAKAO: Iza prelepog osmeha krije se OGROMNA tuga i bol!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.02.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hande Erčel nikada neće preboleti gubitak.

EDA IZ SERIJE “POKUCAJ NA MOJA VRATA” PREŽIVELA JE PAKAO: Iza prelepog osmeha krije se OGROMNA tuga i bol!

Foto: Instagram/ handemiyy

Hande Erčel

Turska glumica Hande Erčel proslavila se ulogom Ede u seriji “Pokucaj na moja vrata“ koja se emitovala i u Srbiji. Pored pomenute serije mnogi je pamte i po ulogama u serijama “Prsten“, “Crni biser“, “Ljubav ne razume reči“, “Azize“... Studirala je na Fakultetu lepih umetnosti, a karijeru je počela da gradi kao model. Oduvek, članovi porodice bili su nastrojeni ka umetnosti, te je i njena rođena sestra Gamze takođe glumica.

Hande je učestvovala na izboru za Mis 2012. godine gde je zauzela drugo mesto, a tada na trećem mestu bila je i devojka iz Srbije. Prvu veću ulogu imala je 2015. godine u seriji “Gunešine ćerke“, i upravo ta uloga vinula je u zvezde i njom je stekla naklonost publike. Tada je dobila nagradu za najbolju glumicu u romantičnoj komediji.

Ipak, definitivno je najuspešnija postala ulogom u seriji “Pokucaj na moja vrata”, gde je u toku snimanja stupila u romantičan odnos sa kolegom Keremom Bursinom sa kojim je bila određeno vreme, a o detaljima raskida priča se i danas.

Foto: printscreen/youtebe.com

Hande Erčel glumica

Oni koji su pomno pratili Edu, odnosno Hande, videli su da postoji jedna situacija koja je zadesila i zbog koje ona i dan danas pati. Glumica je 2019. izgubila majku koja je preminula od raka u 47. godini. Koliko joj je to teško palo svedoče i česte objave koje joj posvećuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading