Rođena je nova zvezda: POSLE HUREM I ŠEHERZADE, ONA JE NAJPOPULARNIJA U TURSKOJ!

Autor:

Zabava

10.04.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada turska glumica za kratko vreme postala veoma tražena!

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com
Nova "zvezda" Turske... Hande Erčel

Hande Erčel preuzela je svu slavu u Turskoj, jer je za samo par meseci proglašena za najtraženiju glumicu.

Iako se mnogi turski glumci žale da im je posao poljuljan usred pandemije, pomenuta glumica zadovoljno trlja ruke. U poslednja tri meseca dvadesetsedmogodišnja lepotica iz malog grada Bandirma na Mramornom moru potpisala je niz unosnih sponzorskih ugovora, a neprestano dobija ponude za intervjue i fotografisanje. Poslednja koju je prihvatila jeste za tursko izdanje magazina „Elle“.

- Svetu su potrebne žene koje imaju moć da nas inspirišu svojim osmehom, samopouzdanjem, energijom, strašću, a ona sve to poseduje- navodi „Elle“ na početku priče o zvezdi njihovog prvog prolećnog broja. U pauzama između slikanja Hande je, između ostalog, otkrila kako se slagala sa zgodnim Keremom Bursinom na snimanju hit serije „Pokucaj na moja vrata“, šta se sve ove sezone nalazi u njenom ormanu i na koje osobine je najviše ponosna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

U glumačkim krugovima šuška se da je odnedavno u vezi sa izvesnim Muratom Akdoganom, biznismenom koji potiče iz veoma uticajne porodice. Prošle godine u ovo vreme bila je verena za drugog Murata, Dalkiliča, poznatog pevača i producenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

Kada su je pitali u čemu je tajna uspeha, Hande je istakla pre svega disciplinu. A to su primetile i njene starije kolege kada su počele raditi na seriji. 

Trudim se da sve obaveze završavam u roku. Odgovorna sam i ne volim da kasnim, niti dopuštam da me ljudi čekaju jer poštujem tuđe vreme. Mislim da je to stvar kućnog vaspitanja- rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading