TANJA SAVIĆ U ULOZI MEGAN MARKL: Snima se film o kraljevskoj porodici u Srbiji, a evo ko će glumiti princa Harija!

Autor:

Zabava

15.03.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl i princ Hari planetarno su popularni, posebno od kada su se odrekli titule vojvotkinje i vojvode od Saseksa, a izgleda da je i srpske filmske radnike njihova priča zaintrigirala.

Foto: instagram.com/meghan_markle, tanjasavicofficial
Liče kao jaje jajetu... Megan i Tanja

Srpski producenti već rade na pripremi filma, a spekuliše se da su odabrali i glumačku postavu.

Iz glumačkih krugova potekla je priča se da jedan naš poznati reditelj ima nameru da na tokom proleća počne da snima film o porodici koja je trenutno tema broj jedan u celom svetu. Glavne uloge bi, ukoliko sve bude teklo kako je autor projekta zamislio trebalo da igraju, Tanja Savić kao vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i Vladimir Aleksić kao njen muž princ Hari.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS
Snima se film o njima i u Srbiji... Hari i Megan

Njima još uloge nisu ponuđene, ali reditelj, čije se ime drži u tajnosti, želi baš njihu svom projektu. Ko će dobiti ponudu da glumi princa Vilijama, Kejt Midlton, kraljicu Elizabetu, ali i njenog sina Čarlsa, snaju Kamilu i supruga princa Filipa, još uvek nije poznato, kao ni to zašto reditelj želi baš folk pevačicu u glavnoj ulozi.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Postaje glumica... Tanja

Specijalno za tu priliku, navode izvori iz glumačkih krugova, u Vojvodini će biti napravljena maketa Bakingemske palate koja će biti korišćena za snimanje scena. Takođe, verodostojno će biti prikazani svi delovi na osnovu intervjua koji su Megan i Hari nedavno dali voditeljki Opri Vinfri.

O ovoj informaciji komentar je dao glumac Vlada Aleksić koji će, navodno, dobiti ulogu princa Harija:

- Kada budem dobio tu ponudu, onda ćemo lako da pričamo. Sada ste me samo slatko nasmejali - rekao je Arsić za Kurir, dok se Tanja Savić nije javila na telefon kako bi ovo prokomentarisala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading