Frankfurt ostaje bez zvezde: ARSENAL ODVODI KLJUČNU KARIKU AJNTRAHTA!

Autor:

Sport

15.03.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikel Arteta odabrao je prvo letošnje pojačanje za Arsenal, pa se brže bolje bacio u pregovore sa Bundesligašem oko njegovog transfera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i Filip Kostić sa Evanom Ndikom (pozadina)

Luka Jović i Filip Kostić ostaće bez jednog od najboljih saigrača, pošto je Evan Ndika duboko u pregovorima sa Arsenalom.

Impozantni, 192 centimetra visoki centarhalf standardan je u zadnjoj trojci Adija Hitera ove sezone, ali su ga upravo ti nastupi, svih 17 njih, ovog momka rođenog 1999. preporučili "tobdžijama", pa bi on za navodnih 19.000.000 funti, kako prenosi "Ekspres", mogao da završi na Ostrvu.

 

 

Londonskom klubu ozbiljno trebaju tela u odbrani, pošto su u januaru pustili Škodrana Mustafija, Sokratisa Papastatopulosa i Seada Kolašinca da napuste klub, dok je Kalum Čejmbers dobio odrešene ruke da napusti Arsenal na leto.

Bilo da ostane u Bundesligi sa sjajnim srpskih duom ili da se oproba u glavnom gradu Engleske, pred Evanom Ndikom, U-21 reprezentativcem Francuske, veoma je svetla budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading