FSS POVUKAO ZNALAČKI POTEZ: Veliki talenat menja reprezentaciju, IGRAĆE ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

15.03.2021

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi direktor mlađih kategorija FSS Nikola Lazetić apostrofirao je nedavno da će jedan od prioriteta u njegovom radu biti i regrutacija igrača koji poseduju veliki potencijal, a koji do sada zbog "pasoša" ili činjenice da ih FSS "nije primetio", nisu nastupali za neku od mlađih selekcija Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Misli se na igrače iz dijaspore koji su rođeni u inostranstvu i već su igrali za nacionalne selekcije tih zemalja, odnosno talentovane momke koji dolaze sa prostora eh – Ju. Novo ime na tom spisku koje će uskoro debitovati za mladu reprezentaciju Srbije (U21) jeste Vlada Novevski (generacija 2002), sada već, može se reći, bivši reprezentativac mlađih kategorija Severne Makedonije.

- Posle razgovora sa direktorom Nikolom Lazetićem definitivno sam, zajedno sa roditeljima, doneo odluku da posle četiri godine nastupa za sve kategorije Severne Makedonije, zaigram za Srbiju. I biće mi čast – rekao je Vlada Novevski, krilni napadač Vojvodine koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa novosadskim klubom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlada Novevski

Talentovani igrač ističe razloge zbog kojih je doneo ovu važnu odluku…

- Jednostavno procena je da ću imati bolje uslove za razvoj, poverenje na koje sam naišao u Fudbalskom savezu Srbije garantuje mi dobar rad i nadam se potpunu afirmaciju. U Vojvodini sam od pionira, poznajem veliki broj igrača u selekciji i na meni je da se napornim radom nametnem. Ovim putem bih se zahvalio i Fudbalskom savezu Severne Makedonije na svemu što sam doživeo u mlađim selekcijama - zaključio je Vlada Novevski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading