KAKO ĆE SE ON SVIDETI "GROBARIMA"? Nije još ni preuzeo funkciju, a Zoran Savić već "pikirao" prvo pojačanje!

Autor:

Sport

15.03.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je najavljeno da će Zoran Savić preuzeti funckiju sportskog direktora Partizana, nagađa se koga bi mogao da dovede u tabor crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Savić odlučio je ko će biti prvo pojačanje Partizana tokom njegovog mandata

Kako navodi portal stručan za ABA ligu, Zoran Savić "pikirao" je prvo pojačanje za Partizan po dolasku u klub.

Možda nije još ni predstavljen, ali Savić očigledno stiže spreman za akciju, pa, ako je verovati pisanjima "ABA league news and rumors", kao prvo pojačanje planira da dovede Vojislava Stojanovića.

 

 

Nekadašnja velika nada Partizanovog najvećeg rivala Crvene zvezde, Stojanović od početka 2020-2021. nema klub, ali je pre toga nastupao za Orlandinu i Vanoli Kremonu u Italiji.

Tamo ga je, zanimljivo, odveo upravo Savić, zbog kog je navodno odbio četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom kako bi gradio karijeru na "čizmi".

Crveno-beli Saviću to nisu zaboravili, čak su Orlandinu dobili u sudskom sporu koji im je dodelio 29.000 evra na konto obeštećenja za Stojanovića, pa bi sada u taboru žestokog rivala Vojislav mogao da dobije adekvatnu priliku da zasija.

Visok je 196 centimetara i igra poziciju beka, ima 23 godine, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri mu je MVP nagrada sa Evroligaškog turnira za juniore, gde je u proseku beležio 13,5 poena, 6,3 skoka i 4,8 asistencija po meču.

Za Zvezdu je debitovao kao zamena za Blejka Šilba 2014. godine, ali u toj ulozi nije se najbolje snašao, pa bi u taboru crno-belih mogao da dobije drugu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading