ODBIJA ULOGE! Jelisaveta Orašanin progovorila o majčinstvu: Ćerka mi sve naplati!

Autor:

Zabava

30.03.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se u januaru i na svet donela sina kome su njen suprug Miloš i ona dali ime Bogdan, dok već imaju ćerku Petru koja je napunila dve godine.

Foto: printscreen/TVPRVA
Voli da glumi u trudnoći... Jelisaveta Orašanin

Glumica je sada otkrila i da li će se uskoro vratiti poslu, kao i zbog čega najviše voli da snima kada je u drugom stanju:

- Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirodno. Shatila sam da volim da snimam kad sam trudna jer me svi paze i vode računa o meni - izjavila je Orašaninova i dodala da nije lako biti majka:

- Imam sreću da sin spava. Mada, ćerka mi sve to naplati, tako da mi dođe na isto. Uvek sam imala sreću da leti snimam te uloge, dosta nekih uloga sam nažalost morala da vratim, pošto ne mogu da uklopim privatne i poslovne obaveze - rekla je Jelisaveta Orašanin u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Posvetila se porodici...Jelisaveta sa suprugom Milošem

A na pitanje, da li planira treće dete, Jelisaveta odgovara na sledeći način:

- Pa polako.

Pošto je i njen suprug Miloš Teodosić imao jednu malu ulogu u seriji "Žigosani u reketu", Orašaninova je otkrila kakve on utiske nosi sa snimanja.

Foto: e-stock/A. Bačlija
Bori se s roditeljskim obavezama... Jelisaveta

- Čula sam se sa Vesnom Trivalić i rekla sam joj da ga čuva od našeg sveta. Neka budu fini prema njemu. Miloš mi je rekao da mu je bilo fenomenalno na snimanju, ali je posle priznao da naš posao uopšte nije lak. Rekao je "Ja sam mislio ti uđeš kažeš, ja uđem i zaboravim da trebam da kažem bilo šta" - izjavila je Orašaninova koju gledamo u seriji "Drim tim":

- Ako niste gledali seriju "Drim tim", odgledajte je obavezno. Ja igram pedikirku koja ništa ne radi, a to mnogo naplati imali smo slobodu da improvizujemo i sjajno smo se zabavljali na snimanju - istakla je Jelisaveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading