LJUDINA! Hrvat PLATIO OPERACIJU srpskom navijaču - klub objavio koliko je novca dao!

Autor:

Sport

03.02.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča dolazi nam iz Novog Sada.

LJUDINA! Hrvat PLATIO OPERACIJU srpskom navijaču - klub objavio koliko je novca dao!

Foto: Starsport

Matej Delač

Hrvatski golman, Matej Delač, promenio je veliki broj klubova u karijeri, a jedno vreme branio je boje novosadske Vojvodine.

Tek 18 puta čuvao je mrežu Voše Delač, ali je ostavio dubok trag, kako u klubu, tako i kod navijača. Upravo su čelni ljudi novosadskih crveno-belih objavili zanimljivu anegdotu koja dokazuje koliki je čovek Matej Delač. Naime, Hrvat je tokom svog boravka u Novom Sadu platio operaciju jednom navijaču Vojvodine.

Skroman kao i uvek, Matej Delač nije pomenuo da je svojevremeno sam dao 6.000 evra za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi i dalje dobro pamtimo sve! Ljudino, biće nam drago da nam što pre budeš gost u Novom Sadu i tvojoj Vojvodini - poručili su iz novosadskog kluba.

 

 

Na to se nadovezao i Delač koji se zahvalio Vojvodini na lepim rečima: 

- Hvala vam mnogo! Voša zauvek u mom srcu! Pozdrav za sve navijače i vas u klubu.

Podsetimo, Delač je ponikao u Interu iz Zaprešića, klubu koji je ne tako bankrotirao, a potom je prešao u Čelsi odakle su ga slali na pozajmice u Vitese, češki Dinamo, Vitoriju Gimarais, Inter Zaprešić, Vojvodinu, Sarajevo, Arl i Muskron, dok je od 2018. godine u Danskoj gde igra za Horsens. Za seniorsku reprezentaciju Hrvatske nikada nije debitovao i pored toga što je bio standardan u svim mlađim selekcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading