KARLEUŠA PONOVO ISKOPIRALA KIM KARDAŠIJAN: Samoprozvana diva umislila da je riba u čizmama NAJOMRAŽENIJEG modnog brenda! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo na udaru javnosti zbog kopiranja svetskih zvezda.

KARLEUŠA PONOVO ISKOPIRALA KIM KARDAŠIJAN: Samoprozvana diva umislila da je riba u čizmama NAJOMRAŽENIJEG modnog brenda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, St/V. Lukić

Jeleni Karleuši je po ko zna koji put ponestalo inspiracije, te u je u naletu "kreativnosti" ponovo iskopirala stajling svetski poznate rijaliti zvezde, Kim Kardašijan.

Naime, samoprozvana diva je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram u esktravagantnim čizmama, trenutno omraženog modnog brenda "Balensijaga", čija je vrednost sasvim tričava - 3.490 evra.

 

 

Karleuši bi možda i pošlo za rukom da obmane javnost koliko je inovativna, da u istim komadima pre skoro dva i po meseca nije pozirala i bivša supruga Kanje Vesta.

Najpoznatija članica porodice Kardašijan je skupocene čizme ponela u sličnom, sportskom izdanju, i to u uskom šortsu i duksu, što je Jelena takođe pokušala da iskopira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading