TANJA SAVIĆ UPECALA BOGATOG BIZNISMENA! Pevačica se još uvek nije razvela, a već ima novog PROSCA - evo ko je osvojio njeno srce!

Autor:

Zabava

02.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je navodno pre tri meseca zaplovila u romansu sa razvedenim biznismenom iz Smedereva.

TANJA SAVIĆ UPECALA BOGATOG BIZNISMENA! Pevačica se još uvek nije razvela, a već ima novog PROSCA - evo ko je osvojio njeno srce!

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Tanja Savić ima novog dečka, saznaju mediji. Naime, pevačica se navodno već tri meseca zabavalja sa jednim razvedenim biznismenom iz Smedereva, čiju je ćerku tinejdžerku Savićeva već upoznala, te izgleda da su njihove namere i te kako ozbiljne.

- Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Pre tri meseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo pre godinu dana, ima ćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim. On ima 40 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi da sa njom gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do pre tri meseca - priča izvor, pa nastavlja:

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Tanja Savić ima novog dečka

- On i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su celu noć proveli u ćaskanju. Razmenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi srećna konačno, jer nakon cele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna. Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kog obožavaju. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira - završava izvor blizak pevačici za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading