BRENIN SIN IZAŠAO IZ ILEGALE NAKON DVE GODINE! Isplivala prva slika nakon povlačenja iz javnosti, evo kako izgleda danas Filip Živojinović! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović se oglasio nakon dve godine.

BRENIN SIN IZAŠAO IZ ILEGALE NAKON DVE GODINE! Isplivala prva slika nakon povlačenja iz javnosti, evo kako izgleda danas Filip Živojinović! (FOTO)

Foto: ATA Images

Filip Živojinović

Sin Lepe Brene i Bobe ŽivojinovićaStefan Živojinović pre tri godine se povukao iz javnog života i od tog trenutka se nije znalo gde je i šta radi, posebno jer na društvene mreže nije ništa objavljivao.

Foto: ATA Images

Stefan Živojinović se oglasio nakon dve godine

Sklanjao se o svetala reflektora, paparaca, a zbog svega toga je čak i izbegavao porodična dešavanja koja su bila propraćena medijima.

On je sada nakon više od dve godine oglasio na svom Tviter nalogu gde je podelio svoju fotografiju, što je iznenadilo čitavu javnost.

 

 

Stefan je u jednom trenutku krenuo stopama majke Lepe Brene, ali je naprasno odlučio da prestane da se bavi pevanjem i povuče se iz medija i javnosti, što su njegovi roditelji podržali.

- Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo. Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena za "Stori" nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading