PRIČALO SE DA JE PREDSEDNIKU RODILA TROJE DECE, A ONDA JE SAMO NESTALA! Svi se pitaju gde je glumica koju je NACIJA obožavala 90-ih! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumici se gubi svaki trag.

PRIČALO SE DA JE PREDSEDNIKU RODILA TROJE DECE, A ONDA JE SAMO NESTALA! Svi se pitaju gde je glumica koju je NACIJA obožavala 90-ih! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Adel Norijega bila je jedna od omiljenih meksičkih glumica koju je devedesetih godina narod Srbije obožavao. Bila je omiljeno lice serija "Pravo na ljubav", "Izvor", "Prava ljubav", "Marija Isabela"....

Sa svega 12 godina jedan agent ju je zapazio u tržnom centru dok je šetala sa majkom, nakon čega je angažovana u svetu mode, a kasnije i u glumačkim vodama.

 

 

Na vrhuncu popularnosti spekulisalo se da je bila u vezi sa bivšim predsednikom Meksika, Karlosom Salinasom. Pričalo se da mu je rodila sina, a onda i blizance. Ipak, ti navodi nikada nisu ni potvrđeni, a ni demantovani.

 

 

Sa scene i javnog života se u potpunosti povukla pre 13 godina i od tada joj se gubi svaki trag, te danas niko ne zna čime se bavi ni kako izgleda, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading