PROPAO TRANSFER? Zvezda u velikom problemu!

Autor:

Sport

02.02.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je već bilo dogovoreno, ali je onda došlo do problema sa sistemom.

PROPAO TRANSFER? Zvezda u velikom problemu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Napadač Crvene zvezde Kalifa Kulibali mogao bi da ostane na Marakani, iako je njegova pozajmica u Amijen bila dogovorena.

On je prošao medicinske preglede u francuskom klubu, ali Kulibalijev transfer nije ozvaničen i pitanje je da li će i biti u zimskom prelaznom roku.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kalifa Kulibali

Mozzartsport prenosi da je poslednjeg dana prelaznog roka u pojedinim francuskim klubovima pao TMS sistem, aplikacija odobrena od FIFA u kojoj klubovi moraju da upare detalje transfera kako bi se dobilo međunarodno odobrenje.

Amijen, kao i još neki tamošnji klubovi, je zbog ovoga zatražio od FIFA dodatni rok da izvrši transfer, te se na Marakani nadaju da će Svetska kuća fudbala izaći Amijenu u susret, jer se na Kulibalijevom transferu dugo radilo i pregovaralo.

Kulibali se uopšte nije snašao u Zvezdi, te je uspeo da postigne samo jedan pogodak i predstavlja jedan od najvećih promašaja kluba sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading