ODLAZAK SA MARAKANE: Popović napušta Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.02.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potražiće sreću u nekom drugom klubu.

ODLAZAK SA MARAKANE: Popović napušta Crvenu zvezdu!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u završnu fazu priprema za drugi deo sezone u Mozzart bet Superligi Srbije.

Crveno-beli su posle perioda u Antaliji stigli u Beograd gde bruse formu koja će im doneti rezultat i titulu u istorijskoj sezoni, te samim tim i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Bilo je dolazaka, ali i odlazaka, a poslednji fudbaler koji bi mogao da napusti Marakanu je golman Zoran Popović.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan i Zoran Popović

 

Dugo je već Popović u senci Milana Borjana, pa je od leta 2018. godine kada je stigao u klub branio na tek 34 utakmice. Čak 21 put zadržao je nulu na golu, a primio je tek 14 pogodaka.

Prema informacijama koje je preneo Max bet sport, Popović ima poziv Astane i Čukaričkog. Čelni ljudi Zvezde mogli bi da mu izađu u susret, te da mu dopuste da klub napusti pet meseci pre isteka ugovora. 

Zoran Popović sa Crvenom zvezdom osvojio je četiri titule i dva Kupa, a u klub je došao iz norveškog Bodo/Glimta. Tokom karijere nastupao je i za Vršac, Čukarički, Palić, Voždovac, Beograd sa Karaburme, Vojvodinu i Napredak.

Podsetimo, Crvenu zvezdu su zvanično napustili u samom finišu “pijace” i otisli na pozajmice do kraja sezone Seku Sanogo (FK Pariz), Kalifa Kulibali (Amijen) i Nemanja Motika (Austrija Luštenau).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading