ZVEZDINA LEGENDA IMA PORUKU ZA DELIJE: Siniša Mihajlović zaslužuje punu Marakanu!

Autor:

Sport

01.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lepo bi bilo da se cela naša generacija okupi da odamo počast čoveku koji je maksimalno zaslužuje."

ZVEZDINA LEGENDA IMA PORUKU ZA DELIJE: Siniša Mihajlović zaslužuje punu Marakanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Čuveni defanzivac Crvene zvezde, Ilija Najdoski, pozvao je sve navijače crveno-belih na prolećnu premijeru protiv Vojvodine u subotu od 16 časova na Marakani, gde će kompletan ambijent biti posvećen Siniši Mihajloviću, a ulaz na meč besplatan.

 

 

- Dolazimo svi u subotu na Marakanu, prvu utakmicu u prolećnom delu prvenstva u čast Siniše Mihajlovića. Ponoviću da je Miha bio veliki čovek i fantastičan igrač. Lepo bi bilo da se cela naša generacija okupi da odamo počast čoveku koji je maksimalno zaslužuje. Zajedno uz navijače, ljude koji vole klub, želimo da se oprostimo na pravi i verodostojan način - rekao je Najdoski. 
 
Ne sumnja Najdoski u to da će Marakana u subotu biti ispunjena.
 
- Verujem da će Zvezdini navijači odati počast na pravi način i time pokazati veličinu Siniše Mihajlovića. Golovima, trofejima i igrom, Miha je Zvezdi dao mnogo i on zaslužuje da mu se na takav način oda počast. Ne sumnjam u Zvezdine navijače i siguran sam da će atmosfera na Marakani biti fenomenalna. 
 
Ne propušta Najdoski utakmice Crvene zvezde...
 
- Pratim sve Zvezdine utakmice kako one u šampionatu, tako i prijateljske. Fudbaleri su posle 20 dana boravka u Turskoj spremni za prolećnu premijeru. Iako su kontrolni mečevi drugačijeg karaktera i rezultat nije bitan, verujem da ono pravo tek sad dolazi. Svaka utakmica treba da bude kao da je egal situacija na tabeli, nikako nema opuštanja. Verujem da su to stručni štab i uprava kluba objasnili igračima. Svaki susret do kraja prvenstva je značajan zbog velikog uloga ove sezone. Fudbaleri su pametni i znaju šta ih čeka. Vojvodina je nezgodan protivnik i trebalo bi maksimalno ući u utakmicu - zaključio je Najdoski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading