TRESE SE LONDON! Fulam dovodi srpskog vezistu - IGRAĆE sa Mitrovićem?

Autor:

Sport

26.01.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, paklen tandem "orlova" mogao bi da zaigra u glavnom gradu Engleske.

TRESE SE LONDON! Fulam dovodi srpskog vezistu - IGRAĆE sa Mitrovićem?

Foto: Starsport

Saša Lukić i Dušan Tadić

Vezista Torina Saša Lukić (26) nalazi se na meti Fulama, a Fabricio Romano je otkrio da je klub sa stadiona "Krejven Kotidž" spreman da plati osam miliona evra za njegovu slobodu.

Ipak, ta suma ne zadovoljava apetite čelnika popularne "granate", koji nameravaju da prodajom srpskog reprezentativca inkasiraju makar 15 miliona evropskih novčanica.

 

 

Premijerligaš iz Londona trenutno ne može da ponudi toliko, a postoji opcija da sačeka leto, kada će Torinu manevarski prostor biti sužen. Naime, Lukićev ugovor važi do leta 2024. godine, pa klub iz "grada Fijata" neće smeti da rizikuje i ostane bez obeštećenja za jednog od svojih najboljih igrača.

Ukoliko se Lukić preseli u britansku prestonicu, bilo ove zime ili na leto, igraće u tandemu sa kolegom iz redova "orlova", napadačem Aleksandrom Mitrovićem, koji je ove sezone postigao 11 golova u elitnom rangu engleskog fudbala.

Republika

Foto: Starsport

Fulam se uzda u "orlove" - Lukić kod Mitrovića?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading