TUGA I SUZE U VRŠCU: Fudbaler (35) preminuo posle kraće borbe sa teškom bolešću!

Autor:

Sport

17.01.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se oglasio potresnim saopštenjem.

TUGA I SUZE U VRŠCU: Fudbaler (35) preminuo posle kraće borbe sa teškom bolešću!

Foto: Facebook/Printscreen/Charlie Caplin

Danijel Beljin

Velika tuga u Banatu! Fudbaler OFK Vršca Danijel Beljin preminuo je u 36. godini života, posle kratke borbe sa teškom bolešću.

Tim povodom oglasili su se Vrščani emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Jako je teško oprostiti se od nekog ko je bio pun života. Uvek nasmejan, raspoložen, spreman za pesmu i smeh. Iskren, pošten, pravi prijatelj. Kako na terenu, tako i van njega. Zato nas je sve u neverici zatekla vest o tvom preranom odlasku. Ostaje pitanje, zašto sad? - uputali su iz OFK Vršac, a potom su dodali:

Sad, kad imaš i treba toliko toga da daš. Da gledaš Vujadina kako raste, da mu se raduješ i učis prve fudbalske korake. Nadali smo se da ce se ova utakmica rešiti u tvoju korist. Ipak, odlučio si da odigraš produžetke na nekim zelenijim i lepšim terenima. Nama svima ostaje, da te pamtimo onakvog kakav si i bio. Nasmejan, sa visoko podignutim peharom. Pobednik. Jer to si i bio. Večna ti slava i hvala - stoji u saopštenju kluba.

Beljin je najveći deo svoje karijere igrao za OFK Vršac i bio je izuzetno omiljen u svom rodnom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading