U VRŠCU PALE MOTORE: Prvi trening je već zakazan!

Autor:

Sport

07.01.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se krene sa pripremama za nastavak prvenstva!

U VRŠCU PALE MOTORE: Prvi trening je već zakazan!

Foto: OFK Vršac

Ekipa Vršca je prošle godine ubedljivo osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi Vojvodina i plasirala se u Prvu ligu. Sada se nalaze na pragu plejofa posle 19. kola. 

Republika

Uprava kluba se odmah po završetku jesenjeg dela sezone bacila na sklapanje igračkog kadra za prolećne bitke. Bojan Pajović, dete kluba je sa samo 16 godina potpisao ugovor sa prvim timom. Vršac je objavio da će saradnja biti nastavljena sa Jevgenom Pavlovom, Filipom Stanisavljevićem, Dejanom Parađinom i Ognjenom Ilićem.

Aleksandar Kadijević je dobrim partijama u Vršcu zaslužio poziv da se vrati u svoj matični klub, u Čukarički, i on neće biti deo tima u prolećnim mečevima u Prvoj ligi Srbije. 

Prvi trening u pripremnom periodu za prolećni deo sezone 2022/23 će se održati u ponedeljak, 9. januara 2023. godine sa početkom u 15 časova, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

Vršac prolećni deo prvenstva otvara 25. februara pred svojim navijačima, protivnik će biti ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice. U prvom duelu ova dva tima rezultat je bio 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading