POPUT VLAHOVIĆA! Fiorentina ponovo kupuje u Humskoj: Napadač Partizana pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

17.01.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli blizu prodaje još jednog talenta - igraće u Seriji A?

POPUT VLAHOVIĆA! Fiorentina ponovo kupuje u Humskoj: Napadač Partizana pred TRANSFEROM KARIJERE!

Foto: Starsport

Baždar, Gomeš i Andrade

Talentovani napadač Partizana Samed Baždar nalazi se na meti Fiorentine, prenosi "Skaj Sport". Ljubičasti žele da nastave tradiciju uspešnih akvizicija iz Humske, a Italijani ne navode visinu ponude koju su dobili crno-beli, mada je jasno da transfer mora biti višemilionski.

Baždar je tokom jesenje sezone odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, u četiri navrata je tresao protivničke mreže, a uglavnom je imao status džokera kod trenera Gordana Petrića.

Pokazao je dovoljno da zadovolji apetite čelnika kluba iz Firence koji u mladom Pazarcu vidi "zlatnu koku", odnosno priliku da dugoročno popuni kasu, kao što je to učinjeno prodajom Dušana Vlahovića Juventusu za oko 90 miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Baždar kao Vlahović - sledeća stanica Toskana?

Baždar ima i druge opcije, pa bi osim na stadion "Artemio Franki" mogao da se preseli u Nemačku ili Tursku, budući da je interesantan Hofenhajmu i Fenerbahčeu.

Podsetimo da Baždar krajem januara tek puni 19 godina, a ranije je bio na radaru "stare dame", koja je ponudila "tričavih" milion evropskih novčanica, što je Partizan glatko odbio. Međutim, sada je najbliži selidbi u Toskanu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading