PREOKRET NA TERAZIJAMA 35: Nemanja Vidić ipak na čelu FSS?

Autor:

Sport

14.01.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Užičanin želi na čelo srpske "kuće fudbala".

PREOKRET NA TERAZIJAMA 35: Nemanja Vidić ipak na čelu FSS?

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić

Nemanja Vidić, proslavljeni štoper Mančester junajteda, ući će u trku za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, prenosi "Sportklub".

Bivši kapiten "orlova" ima žarku želju da dođe na čelo saveza, a navodno ima podršku čelnika UEFA Aleksandra Čeferina, koji je posetio našu zemlju. Takođe, za Vidićevu kandidaturu je i Zoran Laković, jedan od najuticajnijih ljudi srpskog fudbala i praktično drugi čovek evropske federacije.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Čeferin na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Podsećanja radi, Izborna skupština nije uspela da reši pitanje čelnika FSS uoči Svetskog prvenstva u Kataru, pa je izbor odložen za 2023. godinu, a favorit za upražnjeno mesto bio je Nenad Bjeković. Sada bi moglo da dođe do preokreta...

Vidić (41) važi za najboljeg srpskog fudbalera u 21. veku, a igrao je za Crvenu zvezdu, subotički i moskovski Spartak, Mančester i Inter. Svojim partijama na "Old Trafordu", kao i odnosom prema dresu velikana stekao je status kapitena "crvenih đavola", a boje nacionalnog tima branio je 56 puta (dva gola).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading