SRBE PROZVALI U ŠVEDSKOJ SERIJI: Smeta im OVO, komentari ne prestaju! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako ljudi iz Švedske gledaju na srpski narod.

SRBE PROZVALI U ŠVEDSKOJ SERIJI: Smeta im OVO, komentari ne prestaju! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Neki su put svoje karijere ostvari van Srbije i u tome su postali uspešni. Obično kada se spomene u stranoj seriji ili filmu srpski narod to ne može biti ne zapaženo, što je i nedavno bio slučaj. Takva situacija desila se i zbog švedske serije koja se zove “Torpederna“, ona se emitovala od 2014. do 2017. godine. Reč je o komediji za koju je zaslužan Jakob Strom, a govori o Soniju koji izlazi iz zatvora nakon šest godina. On sada želi normalan život, van kriminala, sa svojom izabranicom Kamilom i obećava joj da ga zločini više ne zanimaju. Ali, to obećanje ipak ne može da ispuni.

U seriji ima mnogo smešnih scena, ali jedna je posebno skrenula pažnju.

- Aaaa umirem. Tip glumi Srbina kriminalca. Ima vilu sa sve lavovima ispred ulaza i dolazi ona Šveđanka sa peticijom iz cele ulice da sklone lavove. Pa jaoo - glasio je jedan komentar na Tviteru, a prenosi “Espreso“.

Foto: Izvor: Printscreen/ Twitter

Scena iz serije upozoronje na lava na kapiji

Inače, u seriji glumi i švedski glumac srpskog porekla Dragomir Mršić, njegova uloga je da bude Goran Stanković, osoba koja želi da se osveti glavnom liku Soniju. Pored njega, glumi i Radojka Mršić, ona je u seriji Ljiljana. Pogledajte o kojoj smešnoj sceni iz serije “Torpederna“ je reč:

Ispod videa ređali su se komentarima i mnogima je ova scena bila stvarno simpatična, a neki su se našalili da bi moglo da se ekranizuje kako se puca za Božić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading