ONA JE MOJA DESNA RUKA! JAČA JE OD MENE, PRAVA JE LAVICA! Jami progovorila o naslednici, pa pomenula današnje muškarce!

Autor:

Zabava

14.01.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrena!

ONA JE MOJA DESNA RUKA! JAČA JE OD MENE, PRAVA JE LAVICA! Jami progovorila o naslednici, pa pomenula današnje muškarce!

Foto: printscreen rtv pink

jami pevačica

Pevačica Jasna Milenković Jami dočekala je Srpsku Novu godinu radno i tom prilikom otkrila je zašto je ova Nova godina posebna za nju.

- Što se tiče Nove godine, volim da je proslavim u krugu porodice. Srpska Nova godina je nešto posebno za mene, nju priznajem i baš volim -rekla je Jami.

Pevačica je prizala da je njena ćerka njena desna ruka.

- Bez moje ćerke ništa, ona je moja desna ruka, kao što sam ja njena kada je fakultet u pitanju, ja je preslišavam, tako je i ona tu kada je moj posao. Bez nje ne može da promakne ništa, ona je moja energija i to je tako - rekla je Jami, a onda je progovorila o njihovim zajedničkim izlascima.

- Ona kada mene odvede negde, sve voli da snimi. Ja se uvek uklopim, meni ništa nije strano, slušam sve i slušam ovo što slušaju mlađe generacije. Vrlo sam u toku - kazala je Jami.

Republika

Foto: RTV Pink

Jasna Milenković Jami

 

Pevačica je priznala da njena ćerka od nje ne krije ništa i da je Lea "lavica".

- Moja ćerka i ja imamo takav odnos da pričamo i o snovima koje sanjamo, ne krije ništa od mene. Lako je kad pričaš sa tuđom decom, a kada je tvoje u pitanju nije baš lako. Neke vrednosti su se poremetile totalno, opreznija sam malo, volela bih da se vratim u svoje vreme kada su muškarci prilazli devojkama, voleli ih -  rekla je Jami i dodala:

- Ja joj se divim, ona je jača od mene, prava je lavica. Mi se dopunjujemo. Koliko sam ja osetljiva za neke stvari, ona mi kaže Ma hajde mama, šta ti je".

Republika

Foto: printscreen rv pink

Jasna Milenković Jami

 

Jami je za kraj progovorila o devedesetim godinama i priznaje da bi najviše volela da se one vrete.

- Obožavam devedesete, to su bile najlepše godine, svi smo se držali kao jedno. Imali smo svi jedni druge, to su bili najbolji dani i što se tiče muzike i svega. Taj period je bio težak, ali sa druge strane smo mi mnogo ojačali i bili smo sviji, i sa te strane bih volela da se vrati to vreme. Sada su se svi pogubili, svaka čast ko se snađe u ovom haosu-  rekla je Jami za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading